Contact


Lidy van der Voort

Trainer / Adviseur Gevaarlijke Stoffen.

Zij heeft - naast een loopbaan in de Verf- en Drukinktindustrie – Chemie en post HBO Bedrijfskunde gestudeerd en tevens in het bezit van diverse vakbekwaamheids diploma’s/certificaten zoals o.a. VCA-basis+VOL, Ioniserende straling 5A, Verftechnologie en is 2e graads bevoegdheid docent Scheikunde.

Sinds 1993 is zij werkzaam voor de Afval- en Reinigingsbranche als trainer/adviseur voor cursussen – op elk niveau – op het gebied van Klein Chemisch / Gevaarlijk Afval (KCA/KGA), Gevaarlijke stoffen en Asbest.

Sinds 2005 is zij gecertificeerd Veiligheidsadviseur (ADR/VLG).

Lidy is in staat om, op een geheel eigen wijze, haar enthousiasme en haar kennis bij u over te brengen.

 

Ing. Lidy van der Voort

T   06 - 24 98 30 02
E   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I   www.travocs.nl


Arjan Oudijn

Is veiligheidskundige en vanaf 1994 werkzaam in de afvalinzameling- en reinigingsbranche. Ooit begonnen bij het Rotterdams afvalinzamel en reinigingbedrijf en daar alle takken van sport doorlopen. Van afval inzamelen tot het reinigen van straten.

Al snel had hij door dat het motiveren van mensen hem op het lijf geschreven stond. Dit heeft op het laatst geleid tot het geven van trainingen als docent en het geven van adviezen bij afvalinzameling-, en reinigingsbedrijven. Tussendoor heeft hij diverse functies bij verschillende bedrijven naar tevredenheid mogen uitvoeren.

Zijn kracht ligt met name in het snel inschatten van bedrijfsmatige processen in deze branche. Aanvoelen waar eventuele problemen liggen en deze zaken aanpakken met de verantwoordelijke en medewerkers die het tenslotte moeten doen.

De processen waar hij in deze branche waar ervaring mee heeft zijn o.a.:

  • Planning
  • Teamleiders
  • Inzameling (120 ltr tot 40m3 containers)
  • Veegdienst
  • Milieustraat
  • Commercieel
  • Administratie
  • Logistiek
  • Openbare ruimten (implementatie van kwaliteitgestuurde processen)

Met name het laatste is de laatste jaren iets wat steeds meer toeneemt en daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt in de openbare ruimte. Hij heeft daar ruime ervaring mee in overleg met diverse gemeenten.

 

Arjan Oudijn

T   06 - 14 58 57 21
E   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I   www.travocs.nl